• ···
skilsmisse limbo

Den store mand

den-store-mand

“Vi kan også bare gå hjem”, siger jeg og sætter kurs mod garderoben i kælderen. Manden med de brune øjne river fat i min tynde arm, kigger forbavset på mig og siger: “Altså skal vi hjem sammen?” På trods af min berusede tilstand bliver jeg en smule genert. Det er en følelse, jeg kun sjældent oplever i mit møde med mænd. Den her mand gør et eller andet særligt ved mig. Han gør mig usikker.

Jeg nikker og afventer en reaktion fra den flotte mand. Han står ved siden af mig med den ene hånd placeret på min røv. Han er dødlækker. Han er stor. Næsten 2 meter høj, trænet, pæn i tøjet, mørkhåret, store hænder, store fødder. I ved, hvad man siger om mænd med store fødder..

En halv time senere befinder jeg mig i en lille elevator med den store mand, der med sin enorme hånd holder om min hals og presser mig op af væggen. Han bider mig blidt i læben og giver først slip, idet elevatordøren åbner.

Han laver mad til mig i sit køkken. Klokken 4 om morgenen. Vi spiser og betragter hinanden. For 3 timer siden var vi ikke klar over hinandens eksistens, og om få minutter skal han stikke sin stive pik ind i min våde fisse. To fremmede mennesker der smelter sammen i en blanding af sved, spyt og glidecreme. Glidecremen var nødvendig, skulle det vise sig.

Den store mand tænder stearinlys, sætter musik på og kaster mig ned på sengen. Han er en dirty-talker. Noget man skal vende sig til. Det var voldsomt og grænseoverskridende. Magtfordelingen kom hurtig på plads. I bedste Mr. Grey stil. HAN styrede showet. Jeg fulgte hans ordre.

Jeg blev hængende i den store mands lejlighed indtil næste eftermiddag, hvor pligterne igen kaldte. Prinsessen skulle hentes hos sin far inden aftensmaden. Mit underliv var ødelagt, og jeg måtte knibe en lille tåre, da jeg forsøgte at tisse. Det gjorde ondt, og det gjorde mig glad. Det var en dejlig smerte. Smerten var kommet af noget godt. Energien strømmede gennem min ømme krop. Noget jeg uden tvivl ville blive afhængig af. Ikke fra hvem som helst. Fra ham. Jeg er afhængig af ham. Fuck.

Hans pik er stor og flot. Den passer perfekt til hans krop. Han er dominerende. Light choking og spanking. Jeg bliver presset lige til grænsen. Orgasmerne vælter ned over mig, når han bevæger sin tunge rundt på min krop. Det er næsten skræmmende. Han er lidt for god. Lidt for erfaren. Men til syvende og sidst ligger den store mand nummer ét på min liste lige nu. Listen over alle de fremmede mænd, jeg i løbet af få timer udveksler kropsvæsker med.

– Karma

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skilsmisse limbo