• ···
Den store mand

Stønheden og Udyret

20170304_152731

Det var sommer. Han var meget ældre end mig. Allerede første gang jeg talte i telefon med ham, kunne jeg mærke hvad hans stemme gjorde ved mig. Han flirtede. Teasede. Sagde så meget mellem linjerne. Jeg trak på smilebåndet og vidste godt, at han snart skulle være mit bytte.

Det blev weekend og han skulle i byen. Jeg ligeså. Da mine veninder og jeg stod ude foran samme natklub som han befandt sig i, bankede mit hjerte. Jeg var ikke nervøs…det var mere på den der lidt kinky måde. En sms tikkede ind på min telefon: “Hvornår kommer du?”. Det var fra ham. Jeg svarede ikke. Jeg vidste han var lige der inde. Og jeg vidste at han var min for i aften. Jeg tog et sidste hvæs fra min cigaret og kastede den på jorden, hvor min sorte stilet masede det sidste liv ud af røgen.

Musikken spillede højt og champagnen flød fra barerne. Mine stiletter betrådte gulvets røde velourtæppe og veninderne og jeg fandt vej til baren. Pludselig spottede jeg ham. Høj, flot, veltrænet, mørkeblond hår, mørkegråt jakkesæt. Jeg så ham kun bagfra, men vidste at det var ham. Han tog en tår af sin gennemsigtige drink og kiggede på sin telefon, som han proppede i inderlommen, hvorefter han køligt kiggede ud på menneskemængden.

Veninderne indtog dansegulvet. Jeg tog tasken over skulderen og gik stille hen til ham. Jeg vidste at det kun var et spørgsmål om tid, før jeg ville dufte hans nakke, smage hans læber og mærke hans hænder på min talje. Jeg stillede mig foran ham, tog en tår af hans drink og kiggede ham derefter i øjnene. Nogle timer efter gik vi der fra sammen. Han insisterede på at gå. Vi kyssede intenst op af murene langs gaden. Jeg vidste det. Han vidste det. Pludselig guidede han mig ind i en baggård. Han hviskede mig i øret, at det ikke var der han boede. Jeg var ligeglad. Vi kyssede hele vejen hen til trappen. Den trappe der førte ned til nogens vaskekælder…eller kælderrum…eller hvad det nu var. Han placerede mig på trappen og hev stille nederdelen af mig, alt imens han kærtegnede mine inderlår med sine læber. Han pressede min overkrop ned mod trappen, så det eneste jeg kunne var at kigge op mod den mørke stjernehimmel. Hans læber kyssede mere og mere…og kom tættere og tættere på.

Jeg mærkede stjernerne ekstra tydeligt den nat.

Men hey…lad det blive imellem dig og mig, ik’?

-Pornorose

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store mand