• ···
En forbudt drøm?

Jeg vil have x-kæresten tilbage

img_2156

Han har en ny kæreste nu, og jeg er ligeglad. Skide ligeglad. På det punkt er jeg en usympatisk kold kælling, der går efter mit bytte uanset hvilke forhindringer, jeg møder på min vej. Det er over 2 år siden, han forlod mig. Den første og eneste kæreste, der nogensinde får lov til at skride fra MIG. Og alligevel var det ham, der holdt fast i kærligheden så længe efterfølgende. Vi gav først endeligt slip for hinanden den dag jeg fandt ud af, at jeg var blevet gravid. Desværre ikke med ham.

2 år og en kaotisk tid er gået. I mellemtiden har jeg fundet mig en ny kæreste og sammen har vi skabt en lille prinsesse. Lyspunktet i mit liv.. Altså prinsessen. Den nye kæreste forlod jeg ret hurtigt efter at have stjålet lidt af hans sæd og gode gener. Jeg var såret og skruk, og han var en forelsket skovl. En utro en af slagsen. Men jeg er okay nu. Det er der 2 gode grunde til. Den første går på, at jeg får rigtig meget pik. Det trøster mig altid. Pik, pik, pik. Den anden grund går på, at jeg kan leve højt på mine fremtidsplaner om x-kæresten og jeg, der en dag skal finde sammen igen. Måske om 2 år. Måske om 5 år. Jeg kan sagtens vente.

Hans nye kæreste er LIDT pæn, men ikke pænere end mig. Det undre mig, at han har fundet en, der minder usandsynligt meget om mig. Det samme lange lyse hår, blå øjne, store læber og en lille fin næse. Selv kropsbygningen er den samme. Kardashian-røv og bryster som en 10-årig. Hvorfor finde en, der uden tvivl er en kopi af mig? Jeg får høje tanker om mig selv nu. Kan i mærke det?

Jeg har fundet ud af, hvor de bor. De er lige flyttet sammen. Jeg er ikke just begejstret og fantaserer ofte om at ødelægge deres sikkert kedelige forhold. Hvilket modbydeligt menneske jeg er. Jeg tvivler på, at det er sundt, at tænke så meget på sin x-kæreste, som jeg gør. På de slemme dage kan jeg ligge planer for, hvordan jeg tilfældigt kan løbe ind i ham på gaden. Udelukkende så jeg kan sende ham blikket. Det blik jeg ved, han ikke kan modstå. Han er faldet i så mange gange, og jeg kan få ham til det igen.

En skønne dag. En skønne dag forlader han sin nye kæreste. Jeg VED at ham og jeg en dag burde stå foran alteret sammen og sige ja til den usammenlignelige kærlighed der altid har været mellem os.

Jeg kan godt forstå, at det er vanskeligt for ham. Jeg har lige fået en lille babypige med en anden mand. Født en andens barn. . . Gjort præcis det vi altid havde drømt om at gøre sammen.

Jeg er nybagt mor, ridder på en uendelig bølge af pikkemænd og vil have min x-kæreste tilbage. Jeg burde muligvis overgive mig, gå imod mine principper og opsøge en psykolog. Fuck.

I ørvigt kan jeg slutte denne foruroligende fortælling af med at informere jer om, at jeg har fundet en rigtig stor pik. En trøste-pik jeg ser ofte. Den er placeret på en stor(og desværre dejlig) mand. DEN store mand . .

– Karma 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forbudt drøm?