• ···
Den dag på badeværelsesgulvet...

Jeg har et røvsygt sexliv

toa-heftiba-84798Jeg har ikke verdens mest spændende sexliv. Det har jeg ikke. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide sex, for det kan jeg, når jeg prioriterer det. Bestemt heller ikke fordi jeg ikke kan lide min mand, for han er også dejlig, når jeg prioriterer ham.

Bevares, jeg tænder ikke på ham på samme måde som dengang kærligheden var ny og lysten til hinanden umættelig. Jeg har ærligt talt svært ved at tro på, at andre gør efter ti år sammen, men det vil jeg ikke udfordre i dag. Men jeg synes virkelig, at min mand er en dejlig, attraktiv mand, og jeg nyder at mærke hans krop, når vi er sammen.

Jeg har bare ikke verdens mest spændende sexliv. Og jeg kan næsten få ondt af mig selv, når jeg hører om alle dem, der har det, men så alligevel ikke. For det kedelige sexliv, det er selvvalgt.

Jeg forstår virkelig ikke, hvordan så mange andre lader til at have tid og overskud til timelange seancer med deres mænd, kærester, Tinder dates. Det er en prioritet, vil nogle sige, og jeg synes, at det er imponerende, at nogle prioriterer det i en travl hverdag, hvor jeg helst bare vil sidde i sofaen og spille Wordfeud eller se en serie, når ungerne sover, og jeg endelig kan slappe af.

Sex er bare ikke det første, jeg tænker på, når jeg endelig har ’mig’ tid. Heller ikke hvis han lokker med massage og orgasmer i stribevis.

Jeg orker det ikke.

Bevares, jeg er da ganske glad for en god orgasme eller fem, men den slags sex tager tid, og inden vi er færdige, er den aften gået, og det er tid til at gå i seng. Og så har jeg ikke fået noget ud af aftenen, vel? Ikke haft den ’mig’ tid, som jeg elsker og har brug for.

Dermed ikke sagt, at jeg aldrig har sex, for det har jeg ofte. Efter ti år sammen har min mand og jeg fundet ud af, hvilke stillinger og hvilke tricks, der virker bedst, og vi er blevet noget nær eksperter i quickies. Og det fungerer. Der er ingen klager over lange tørkeperioder fra mandens side, og selv om det måske ikke altid er det mest spændende action, vi har gang i, når vi er sammen, så kommer der gang i endorfinerne, og det er da dejligt. Det er det!

Men vil jeg gerne have mere spænding?

Yes.

Gør jeg noget for sagen?

Nej.

Jeg har et røvsygt sexliv med min mand, men jeg orker ikke at gøre noget ved det.

Livet er også bare urimeligt.

– Swingeren –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag på badeværelsesgulvet...