• ···
Jeg har et røvsygt sexliv

Bøf og Baghyl

img_0266

Damn oss.. så fik jeg nævnt til manden at det var Bøf og Blowjob dag i dag.. troede at han vidste det og det var derfor han ringede så glad hjem fra arbejde..
“Hvad er du så happy for..? Det er da ikke fordi at der faldt noget af til mutti her da det var Valentines vel”??
?
Bummer!
Ja okay det var bare fordi det er Bøf og Blowjob dag ikk.. men vi skal altså ha fisk! Tag den!
Nå griner han -jeg er altså på vej hjem laver du så lidt frokost så jeg i det mindste kan få stillet den sult?

Arh.. vi er alene hjemme.. jeg burde måske tage mig sammen.. men er bare SÅ træt! Familielivet trækker tænder ud! Der har sgu ikke været meget at blande safter over med en tumling i soveværelset.. og de store er også bare blevet en tand for bevidste.. det sex vi har haft i det skjulte har været ligesom at stikke tungen ud af vinduet..

Nej jeg gider sgu ikke når det er så oplagt at vi kan give den gas.. hader tvangssex, bestillingssex eller pligtsex.. en gang imellem kan han godt få en tur hvor det bare er for hans skyld, men generelt får vi begge mest ud af at jeg har kroppen med..

Og hovedet slået fra!

Og lige nu kværner mit hovede med nyopstartet business. To iværksættere under samme tag.. det kræver jordforbindelse. Så er det sgu ikke så mange stjerneture det bliver til.

Det banker på havedøren. Hvorfor kommer han ikke bare ind?

Og så står han glad derude med favnen fuld af smukke blomster. Det er sgu meget sødt. Men nu skal han ikke tro at det betyder at jeg gider noget.

Han viger fint udenom min mistro. Holder romantikken. Smiler og krammer mig og sætter sig foran computeren med sin frokost. Jeg serverer kaffen for ham. Sætter mig lige på hans skød og mærker varmen og hans duft. Men går hurtigt igen. Jeg har andre ting at tænke på.

Men. Kigger lige igen.

Han er sgu meget sød. Han står også godt for tiden. Selvom der er blevet lidt mere sølvræv over ham det sidste år er han stadig stærk som en okse.

Jeg begynder at mærke varmen sprede sig. Skynder mig i bad. Måske kan vi alligevel finde noget tid … måske er det lyst jeg mærker?

Jeg har sgu lyst! Jeg har lyst til den helt store tur. Mine fantasier begynder at vandre. Jeg elsker udfordrende sex. Når jeg er i det rigtige humør. Fandens at de skide graviditeter har sat deres spor bagi. Kunne godt bruge DEN følelse igen. Det er årevis siden det var en leg min krop var med på.

Fører bruseren om bagved. Det kilder. Skruer hovedet af og giver mig selv et lavement. Fuck det fylder godt ud deromme. På den gode måde. Uden smerte. Smutter på toilet og tømmer ud. Ej shit det tænder mig -altså bortset fra shittet! Tager et par ture mere. Nu er jeg tændt! Og der er gjort rent bord -hvis jeg må bruge det udtryk uden at ødelægge stemningen..

Han har lugtet lunten..

Skat hvad laver du derude? Skal jeg give dig et forspring til sengen eller hvad?

Haha. JA!

Jeg skynder mig at smøre mig ind i olie og tage deo på.
Hiver hurtigt sengen ud og finder legekassen frem.. jeg har to ting i kikkerten glidecreme og den der lille buttplug vi købte i tidernes morgen.

Fundet!

Og fanget!

Nu er han over mig som en frådende hund over et godt stykke kød.

Er det med den på? Fuck ja! Jeg er så klar siger han.

Så skal du fanme få lov at mærke hvad jeg har gemt til dig!

Han banker den ind.
Maser mig i bund. Det er godt! Så godt! Jeg er helt klar og kan tage ham i dybden. Så giv mig den for satan. Jeg bliver fyldt ud i alle huller.

Han bliver så vild af at se mig tage imod.

Du er den vildeste! Det er så vildt at du er min kone! Det er det jeg ved du kan. Ja tag den så!
Han giver mig alle sine fingre. Imens jeg leger med min klit. Pluggen maser på samtidig med den vildeste orgasme melder sin snarlige ankomst.
Men først skal jeg drives længere ud.
Han ser mig lege med mig selv imens han tager en velfortjent pause. Han lader op til en stor finale. Jeg kender ham. Jeg ved hvad der venter.
Tænder ham lige yderligere ved at føre samtlige fingre fra min højre hånd ind forbi hans. Vi har mig i den hule hånd.
Det bliver for godt for ham. Jeg kan høre han er presset.
Han flår mine hænder væk op over hovedet og holder mig nede. Finder magten igen.
Styrer sig og styrer min dybde. Hiver min røv med i bevægelserne. Får mig samlet op helt fra bunden.
Nu skal du få lov at komme hvæser han. Som du aldrig er kommet før.

Jeg hører ikke mere af hans ord. Der er en der skriger. Mig.

Og så kommer de.

Orgasmerne.
Ikke bare en. Men alle dem jeg havde til gode for i år.
Ja tak.
Bøf og baghyler.
Så var der alligevel noget til mor på mændenes dag.

Xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har et røvsygt sexliv