• ···
Bøf og Baghyl

“Du kommer til at fortryde det!”

vitaly-145502

Jeg fortalte det ikke til mange, da jeg begyndte at sugardate, men reaktionen var den samme fra dem allesammen. “Du kommer til at fortryde det. Sugardating er prostitution, og den slags efterlader ar.”

Jeg er ikke uenig i, at sugardating er prostitution, men det er en lidt mere raffineret form. Mændene valgte ikke mig; jeg valgte dem. Desuden gjorde jeg det aldrig for pengenes skyld. Selvfølgelig var de rare at have, men det var fantasien der tiltrak mig. Den ældre mand der var så vild med mig, at han smed tusindvis af kroner for et par timer i mit selskab. Og når han havde købt mig, ejede han mig. Men kun for en stund.

Jeg endte med at se en mand fast. Lige knap 20 år ældre. Han hentede mig altid i sin bil, der var stor, og den var dyr. Vi kørte hjem til ham og smalltalkede en passende mængde tid, før vi rykkede ind i soveværelset. Det var egentlig ret kedelig sex, men det gjorde ingenting. Luderlegen sørgede for spændingen. I starten spiste vi sammen eller var sociale på andre måder, men det begyndte hurtigt at kede mig. Get to the good stuff! Snart var det bare penge og sex. På en halv time kunne jeg tjene penge nok til halvdelen af min husleje. Jeg følte mig ikke billig, jeg følte mig magtfuld.

Vi så hinanden i over et halvt år, før vi stoppede. Han var begyndt at nævne lidt for tit, at han godt kunne tænke sig at udvikle vores forhold til noget seriøst, og det var jeg på ingen måde interesseret i, så da jeg alligevel besluttede mig for at flytte til en anden by var det en oplagt mulighed for at afslutte forholdet.

Det er flere år siden nu, og jeg har ikke sugardatet siden. Han skriver stadig til mig på Facebook ind imellem, men jeg ignorerer ham. Jeg savner ham ikke. Jeg savner ikke vores forhold. Men jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke savner spændingen. Og jeg fortryder det i hvert fald ikke!

-Pornorose

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøf og Baghyl